De #gezondheidsraad heeft afgelopen week de nieuwe #beweegrichtlijnen voor 2017 naar buiten gebracht. Een advies waar wij bij Training Zuid helemaal achter staan en waar wij al jaren voor pleiten.
De gezondheidsraad adviseert volwassenen en ouderen naast meer #bewegen (minimaal 150 minuten per week) en weinig stilzitten om minstens twee keer per week #krachttraining en #balansoefeningen te doen. Bij kinderen tot en met 18 jaar is dit zelfs drie keer per week krachttraining naast iedere dag een uur bewegen.
Door hieraan te voldoen verlaagt het risico op chronische ziekten als diabetes en hart- en vaatziekten, en depressieve symptomen. Bij ouderen voorkomt het ook botbreuken.
Wil je zelf ook zorgen dat je #fit bent en daardoor gezonder en sterker de toekomst tegemoet gaat? Bij Training Zuid kun je terecht voor personal training, small group training, kickboksen, kids kickboksen, ballet fitness, bootcamp en Valerius Fit (voor 60+). Schrijf je in voor een #gratis #proeftraining! Kijk op onze website www.trainingzuid.nl !
#kickboksen #training #gezondetoekomst #advies